Åbne døre

MANDAG LUKKET
TIRSDAG - ONSDAG 10 - 18
TORSDAG - LØRDAG 10 - 21
SØNDAG LUKKET

Økologisk Sølvmærke
Loading...
OM HØSTBAR2019-02-08T17:15:45+00:00

GODE OG FORNUFTIGT PRODUCEREDE RÅVARER

Fra producenter, som ligger kærlighed i deres produktion og som nænsomt passer på vores jord. Vi tror også på, at økologi er vejen frem og vores cafékøkken er som det første i Skanderborg certificeret til det Økologiske Spisemærke i sølv (60-90% økologisk indkøb). Vi er ikke fanatiske, da vi erkender, at meget kan være fornuftigt produceret af konventionel vej, men vi tillader os at stille os kritisk og vores syn på dyrevelfærd er klokkeklar. Grisen skal have krølle på halen!

Vi køber helst ind lokalt – sekundært altid dansk. Vi følger sæsonudbud på frugt og grønt. Så er der enkelte varer, som for eksempel kaffe, som ikke produceres i Danmark, hvorfor vi går på kompromis. Men også her skal vi kunne stå inde for produktet.

GÆSTFRIHED OG GODE OPLEVELSER

Så er der det med service. Det hænger sammen med at vise gæstfrihed – og da vi er utroligt glade for, at I kommer, så lader vi det skinne igennem. Vi tager ikke salgskurser og hvis vi spørger om vi ovenpå måltidet har lyst til en kop kaffe, så er det fordi vi gerne vil give jer en samlet god oplevelse. Vores arbejde er også vores hjem og den personlige atmosfære er vigtig for os.

Det skal være uformelt og ukompliceret – og altid plads til smil og humor.

HøstBar logo